Det har faktiskt hänt någonting!!!

Nej jag har inte fått veta var jag ska :(
 
men jag har fått en mentor!! En Ef-mentor är en person som nydligen varit iväg på ett utbytesår i usa, han finns där för att jag och de andra som han är mentor för ska kunna ställa frågor som rör året som man inte kan fråga de på kontoret typ hur kändes det första dagen i skolan etc...  Min mentor heter Henrik Engqvist och det som är lite roligt var att han har varit på ett av de informationsmöten jag har varit på och dessutom så bor han typ 10 minuter från mig :P haha... inte för att jag har frågat men jag är ganska bra på att stalka folk på facebook. 
 
Dessutom så fick jag i tordags hem instruktionerna för hur man ska söka visum. Det verkar som det som är mest komplicerat men det löser sig nog men det första jag måste göra är att skaffa ett nytt pass för mitt går ut i i mars 2014 och man måste ha ett pass som för det första räcker under hela tiden man är där och dessutom 6 månader efter åt. Sen ska man fylla i en ansökan online och sedan fixa massa papper och boka tid på amerikanska ambassaden. På ambasaden så ska man på en intervju med typ två frågor men ändå man får inte ha med sig några elektoniska föremål(inte ens mobil) och man får inte ha med sig någon annan så man ska sitta där själv :S. 
 
Aja det löser sig. Jag slänger nog in ett till inlägg idag och skriver och lägger ut lite bilder efter som att det är påskafton idag :D
bild från google... :( 

Ny design

Ja, som ni ser har jag gjort en ny design på bloggen tyckte att den var så trist och dyster så nu har jag freshat upp med lite vitt och ljusa färger :) kommentera hjärna vad ni tycker om designen bättre? sämre?

Inspirationsbilder och wishes

Wishes_001_largeWishes_003_large
Tumblr_mat3qzbbxe1rhv247o1_500_large
Tumblr_mat3zbciiy1rhv247o1_500_large
Tumblr_mathtvogng1rhv247o1_500_largeTumblr_mjk1ogpebq1rhea41o1_400_large
Tumblr_m1yobgesa61rs8l17o1_500_large
Tumblr_lqtrhilcir1qdl9dfo1_500_large_largeTumblr_mioqb9lay21rl5txao1_500_large
 

Från MVG till F på ett år...

Alltså det är inte ens kul, hur är det möjligt att man går ut 9:an med 9 MVG och 8 VG för att sen komma till 1:an och kämpa för att inte få F. Jag kan ju inte ha blivit dum i huvudet över sommarlovet! och det är ju inte så att jag har  get upp snarare tvärt om jag pluggar mycket oftare nu än vad jag gjorde i nian, jag tycket INTE att lektioner är svåra och jag hänger med och ligger till och med före i vissa ämnen men ändå hur fan går det till?? Antingen så har jag blivit dum i huvudet över sommarlovet eller så är några *host* Svenska läraren helt dum i hela huvudet!!!
 
Nä nu ska jag plugga lite svenska då så att jag kanske kan få ett litet E??
 
 
 

Hejsan hoppsan

Tänkte bara dela med mig till alla intresserade att på träningen körde jag två nya varv till hård/tävligs-landning *trum-virvel*
Pik-handvolt-540
Pik-rondat-flickis-360 (har kört det förut men inte till hårt sen jag stukade foten i höstas).

Så nu är jag ganska glad och kan somna med ett leende på läpparan :D

sen så har jag "tjuv-startat" på ett skolprojekt som vi ska börja med efter lovet :) jag vet är lite över ambitiös men jag fick insperation så jag körde på... Och om det är någon i klassen som läser detta så sno inte min idé för då så blir jag arg haha... nej men sno den inte för är fett stolt som kom på den :) I ek (estetisk kommunikation) så ska vi gestalta en historisk person som vi jobbat med på historia. Jag har jobbar "med" August Palm så nu har jag skrivit om texten på en låt och ska göra en musikvideo ;) hihi tänkte vara lite cool och ha versta idéen redan när vi ska börja ;)

Aja sov gott alle sammans <3

Tack!

Jag måste bara säga tack! jag är förvånad över att det fortfarande är flera stycken som tittar in på bloggen varje dag trorts att jag inte skriver någonting :D 
 
 

Ingenting händer *surprise*

Ja, jag har inte skrivit på väldigt länge men det är för att INGNENTING händer med usa :( Jag borde egentligen inte böhöva bry eller oroa mig det är ju trots allt väldigt lång tid kvar och dessutom har de som jobbar på EF kontoret i Sverige sagt att i år så har det varit väldigt många tidiga placeringar så jag behöver ju egentligen inte oroa mig men jag vill så gärna veta vart jag ska :D få en familj, få en skola och kunna berätta för folk vart jag ska :(. Nej men nu ska jag sluta skriva sånna här inlägg för har typ skrivit 100 stycken sånna här nu ska jag skriva om roliga saker :)
a63085f24f4aaa444033816c1d6b6514.png
 

LÄNGTAR!!

åhh idag är en dag då jag bara går och längtar på att ef ska ringa och att jag ska få min värdfamilj!!! 
Jag vet jag är otålig! moch egentligen så är det ju bättre att få familj senare och få en riktigt bra familj än att få den tidigt och att det blir sämmre men ändå!!!!!  
 
Vill veta vart jag ska! vill kunna berätta för folk som frågar vart jag ska hur min familj kommer se ut och allt det där och inte bara säga: Jga har ingen aning om vart jag ska, jag kan hamna vart som helst i hela USA. 
 
Aja behövde få ut lite frustration bara!
 
annars är allting gaska bra :) 
 
åhh längtar till sommaren så vi kan ta och ladda upp lite sommarbilder från förra sommaren (2012) 
Svensk midsommar säger jag bara :D
alla bilder är verkligen typical swedish hahaha.... har inte tänk på det innan :P
 
 

Glad dag

idag har ja varit trött men ändå ganska glad och possitiv (även om det inte har märkts). Men åhh vad jag längtar tills imorgon!! Jag har sovmorgon till 10.35!! :D Det har jag i och för sig varje torsdag men just imorgon känns det som om det kommer att bli väldigt skönt!! sen har vi bara roliga lektioner, först teater i 1,5 h då vi ska få våra roller och manus på mini-musikalen vi ska spela upp i maj, sen lunch, matte (jag vet det är konstigt men sedan jag började på gymnasiet så tycker jag att matte är kul) sen har vi teater 1,5 h igen :D :D och teater är nog det roligaste ämnet jag vet just nu :D så lvet leker. det ända som skulle kunna göra det bättre är att jag skulle få samtalet om att EF har hittat en värdfamilj. det skulle så att säga vara pricken över i. men jag mår väldigt bra just nu och livet leker som sagt så hoppas ni har det lika bra som jag!! :D
 
hade tänk att försöka lära mig den här på gitarr men det går sådär hittar igen bra tutorial :(

RSS 2.0