Tredje gången gillt.

Nu är det tredje gången som jag börjar på det här inlägget.... 
 
Jag började redan fredag morgon att skriva ett inlägg. men så behövde jag gå till skolan men hade börjat på mobilen under advisory som förövrigt betyder att varje fredag så går vi till en lärare efter 2:nd houroch dom som har D eller F i något ämne får en liten lapp och blir skickade till den läraren som har det ämnet och får ha en 30 eller om det är 40 min lektion då dom får sitta och jobba med vad dom behöver för att förbättra sitt betyg. Och dom som har bra betyg A,B, C får en extra lång lunch (ca. 1 timme). Jag har aldrig behöva gå till någon advisory calss då jag har 1 B i Us- history och resten A. Men i alla fall 
 
Så på lång lunchen i fredags åt jag faktiskt lunch i skolan annars brukar jag gå/åka med någon kompis och äta någon annan stans :) Men i fredags så åt jag alltså i skolan men några kompisar. Och efter att vi hade ätit så åkte vi hem till en kompis och spelade "bad man" som alltså är badminton. dom andra var jättedåliga men det var kul ändå :P Sen åkte vi tillbaka till skolan igen. 
 
Efter skolan hade jag träning vilket visade sig bli en jättedålig träning... det börjde med att jag fick ett rip på uppvärmnings styrkan och ja det är typ 1,5h uppvärmning och styrka i början innan träningen börjar och sen täning och sen styrka och strech igen... så efter uppvärmingen så gick vi till beam. Och dom tycker att jag ska köra hjula-hjula bakåtvolt som dismount (avhopp/auslut) på min beam
routin vilket jag tycker är jätte svårt och jätteläskigt så jag sa typ att det här finkar inte jag kan inte göra det här och då tolkade tydligen min tränre det som att jag gnällde och inte ens försökte. Men jag försökte gång på gång på gång... tills jag fick näsblod och var tvungen att vila en liten stund för det ville liksom inte sluta blöda. Sen jag vet inte om det var bara jag. Men jag tror att det var en kombination av att vi båda hade en dålig dag så sen sa hon åt mig när vi var på tumblig att jag skulle droppa min atittyd då jag sagt "yes, i know" och suckat efter att hon gav mig en corection. Så det var väll ingen höjdar träning precis. 
 
men å andra sidan hade jag en bra träning i torsdags då vi var på bars och fristående hela träningen. Jag körde två nya övningar i strapbars :) Och strapbars är en barr då man sätter fast händerna i räcket och gör trix typ så här:

girlsbig100900.jpg

och ja det är en bild från google...

Jag körde baby giants och free hip circuls (det som första och tredje tjejen kör :) tjej nummer två kör giant. 

 
 
Sen igår (lördag) så gjorde jag typ ingeting på hela dagen... för att sedan följa med familjen en liten stund till kyrkans chilli cook off... sen fick jag skjuts av min värdpappa till dr.slaugher´s house of terror där jag mötte upp tre "kompisar" jag säger "kompisar" för jag vet inte riktigt om jag kan kalla det kompisar när man träffats typ två gånger... men i alla fall förhoppningsvis några som kommer bli bättre kompisar.  I alla fall dr.slaugher´s house of terror är typ ett sökhus gånger 100 mycket värre! och man är inne och går typ 45 min. det var jätteläskigt och alla tre (1 gick hem innan vi kom in för hon mådde inte bra) skrek som små grisar och jag typ dog under sista delen då vi vart jagade av ett monster med motorsåg!!! kan lägga upp några bilder jag tog senare från mobilen. Sen åkte vi hem till min kompis hus gjorde amerikanska pannkakor och varm choklad och tittade på en "skräck-film" som inte var läskig men jonny depp. Innan jag fick skjuts hem och gick och lade mig. 
 
Idag ha jag haft en tråkdag! Jag var i kyrkan först från 9-12 för att sedan gå hem och börja plugga på en gång. Hade en uppgift som ska in imorgon som jag glömt bort! Så har jobbat med den i 4 timmar!!!!! och nu är jag äntligen klar! nu behöver jag egentligen läsa ett kapitel i us history för jag har ett quiz imorgon så får väll ta tag i det också snart! 
 
Nu fick ni ett långt inlägg! ska försöka få tid att skriva ett under nästa vecka också. 
 
Ha det så bra så hörs vi! 

På torsdag firar jag tre månder i landet i väst.

Som ni ser tiden flyger iväg på torsdag så är det tre månder sedan jag stog och grät på arlanda och sa ett sista hejdå till familjen.
 
Jag har som jag tidigare sagt bara tid att blogga på helgerna och det är väll inte alltid som jag har insperation på helgerna så då blir det ingen blogg... men nu skriver jag i alla fall. 
 
Sen sist så har jag varit på Homecomming dance  hade västa princess klänningen och hade kul tillsammans med mina kompisar. Jag har fått min floor routin (mitt fristående) och min beam routin ( min bom rutin) på gympan och det är två månader kvar till tävlig! 

Sen har jag väll inte gjort så många stora saker. Har pluggat.... pluggat.... tränat.... pluggat.....tränat igen. Jag vet har ett ytterst roligt och intressant liv! Har ialla fall lycket hålla betygen uppe har A i alla ämnen utom US history där jag har ett B. Så känner mig lite tråkig som inte kan ladda upp några bilder men har inte direkt tagit några bilder. Tänkte lägga upp bilder på min klänning från homecomming men har inte fått dom än av min kompis mamma som tog dom.
 
Så det kommer när jag får dom! 
 

Söndag

Då var det söndag igen! ännu en vecka har alltså rullat förbi. Den här veckan har varit ganska bra! Måndag, tisdag och onsdag var som vanligt! skola 8.35-15.35 sen gympa eller color guard. vet inte om jag berättade att jag har gått med i skolans colorguard team. color guard är typ flaggor man macherar med skolbandet på typ fotbollsmatcher
 typ sånt här fast, detta är då inte vi och det är lite skumt!
 
så i alla fall tränar detta 2 gånger i veckan och gympa tre gånger i veckan + kyrk aktivitet 1 gång i veckan. 
så om jag tyckte att det ver mycket förut så är det mer nu! 8glöm då inte att man har läxor i typ varje ämne varje dag). Så ja.
 
Men denna vecka var annorlunda. hade inte skola torsdag eller fredag för alla lärare hade lärarkonference eller nåt. så torsdag gjorde jag typ ingenting förutom träning på kvällen och sen på fredagen hade jag långträning med color guard i två timmar hemma hos en av oss. Vi ska nämligen vara med i homecoming paraden på fredag!'
 
Sen igår var jag hemma och kollade på general conference. det är en kyrk grej för mormoner då dom kollar på en stor conference som är i Salt Lake City i Utah. Så det är 4 delar totalt 8h lång . Vi kollar på den hemma live via internet. Det är olika gubbar mest som står och pratar om olika saker ganska interessant. Nu är det bara ca.30 min kvar på den sista delen så det är ganska skönt också. 
det ser ut typ såhär gubbar som står och pratar helt enkelt.  det är alltså vad jag har gjort idag också + pluggat för dom gör typ anteckningar  av vad dom säger så jag spenderar tiden med att plugga istället medans jag lyssnar. 
 
igår kväll efter middagen så var jag på bio för första gången i USA. vi kollade på monster university den var jättebra! ( monsters inc 2). 
 
Sen smsade jag med en kompis igår också och hon frågade mig om vi skulle gå tillsammans till homecoming dance då ingen av oss fått någon date :( men så nu måste jag hitta en klänning att hyra (ja jag hyr en för dom är svindyra) innan lördag så mindre än en vecka! så vi får de hur det går då! 
 
 

30 september 2013

jag vet att dethär kommer att låta fånigt men ni förstår inte rikigt hur jag menar! Även om jag bara varit här i lite drygt 2 månader så har jag redan börjat uppskatta sjukt många saker som jag som har hemma i sverige! Jag uppskattar hur pass "sent jag börjar i skolan (oftast) och att jag kan åka tåg, buss till skolan och inte behöva sitta på den ständigt sena skolbussen. Jag uppskattar mitt rum hemma, min familj, träningarna och hur jag kan ta mig dit själv, hur mycket fritid jag har som jag aldrig tänkt på och framför allt självständigheten. Jag skriver inte det här för att jag har det dåligt eller så.... utan för att det bara plötsligt har kommit som en insikt! tänk hur bra jag har det hemma att jag kan ta mig in princip var jag vill med hjälp av SL hahaha... ja, jag skriver faktikst att jag saknar SL men att kunna ha möjligheten att åka hem från skolan innan jag ska till träningen även om man bara hinner vara hemma i 30 min vilken skillnad det gör eller att jag faktiskt kan åka till en kompis uten att behöva planera massa i föreväg så som kan du få skjuts dit eller kan hämta upp mig....
 
Jag har så mycket hemma som jag uppskattar som jag alldrig tänkt på, eller bara grejen att inte ha läxor i varje ämne varje dag!!! det är ju helt otroligt! aja nu har jag släppt löst mina flummiga tankar om tacksamhet så nu ska jag krypa till kojs och drömma fridfulla drömmar!
 
 
 
 

RSS 2.0